los cuentos

de la estrella

Información general

Sinopsis 

Los payasos Bombalino, Cuchufleta y Coscorrito vivirán las aventuras más divertidas en su día a día, pero siempre tendrán un problema que no sabrán solucionar. Para ello contarán con la ayuda de su amigo Teatrín, un simpático personaje que posee la capacidad de contar cuentos mágicos. Teatrín les contará un cuento adecuado de entre sus cuentos clásicos y de tradición valenciana para resolver el entuerto de los payasos.

 La originalidad de esta serie de 6 capítulos reside en que se contarán 2 cuentos a la vez, con una resolución diferente y divertida en cada capítulo Rondallas valencianes com “la xiqueta i el mar”, se mezclarán con clásicos como «la ratita presumida» o «los 3 cerditos» para darles una nueva visión. Ya que los payasos utilizarán a los protagonistas de estos cuentos para resolver sus propios cuentos y aventuras.

 

 

LOS CUENTOS DE LA ESTRELLA

Es una serie de animación multiplataforma de 6 capítulos.

Ha contado con la colaboración del IVC (Institut valencià de cultura) 

I

Género

Serie multiplataforma

Animación 2d

\

Duración

6 capítulos de 6 min cada uno

I

Formato

HD

Sonido

5.1

Idioma

Valenciano

Nacionalidad

Española

Año

2020

Especificaciones técnicas

Doblaje: Maite Miralles, Ana Burguet, David Fariza, Guille Zavala

 • Dirección: Simón Fariza
  Guión: Simón Fariza, Gabriel Fariza
  Producción: La Estrella Cinema
  Edición: Simón Fariza
  Dirección Arte y fondos: Maite Miralles
  Animación: Andreu Campos, Marc Bou
  Postproducción imagen: Jose Nieto
  Postproducción sonido y mezclas: Carre Moreno
  Música: Ginés Gil

Serie multiplataforma animación

1×01 L’excursió

Els pallassos aniran a la muntanya amb l´autobús. El conductor els diu que els arreplegarà a les 5 de la vesprada. Els pallassos estan tranquils perquè el nou i flamant rellotge de Coscorrito els avisarà amb temps suficient. Però alguna cosa ix malament i perden l’autobús…En eixe moment coneixeran al màgic Teatret que els contarà un conte que els ajudarà a resoldre la seua malifeta.

1×02  L’aniversari

 És l’aniversari de Teatret i com es diumenge les botigues estan tancades. Els pallassos decideixen fer-li una festa sorpresa a Teatret i fer-los cadascun un pastís diferent. Com cada pallasso vol ser el millor cuiner, Teatrín haurà de dir quin pastís li agrada més. Però com això és impossible, Teatret haurà de contar un conte per a decidir-se per l’un o l’altre pastís..

1×03  La piscina

Els pallassos estan de vacances i decideixen anar-se a banyar a la piscina.Allí es troben amb Teatret i amb Jaimito, el xiquet més «cool» de la ciutat. Jaimito repta als pallassos a veure qui fa el salt de trampolí més espectacular, però els 3 fracassen i es veuen obligats al fet que Teatret els conte un conte i donar-li una lliçó a Jaimito.

 

1×04 El tresor de Coscorrito

Coscorrito es troba a la seua habitació un mapa d’un tresor que possiblement els porta a un cofre dels pirates. Entre tots buscaran on es troba, però alguna cosa no ix bé. El mapa els indica que el cofre està en una habitació de la casa de Coscorrito que està plena de pols. Teatret els contarà el conte que els ajude a trobar el tresor i de pas netejar l’habitació.

 

1×05 El tobogán

Els 3 pallassos estan feliços perquè han aconseguit anar a gaudir del nou tobogan gegant. Però en pujar s’adonen que està molt alt i tenen molt vertigen.

Coscorrito fa de les seues i els pallassos es llancen alhora pel tobogan, amb tan mala sort que es queden embossats al final. Per sort apareix Teatret. estan salvats!.

Però Teatret els diu que hui no pot contar-los un conte ja que és el seu dia lliure des de fa molts mesos…

 

1×06 La platja

Els pallassos estan en un bonic veler en la mar, al costat d’una preciosa platja quan de sobte els sorprén una tempesta i aquesta els fa naufragar. Els recull un simpàtic amic de Teatret, un polp gegant que els diu que el seu somni és cantar i com ho fa tan mal ha ocasionat la tempesta. Teatret decideix contar-li un conte perquè aprenga a cantar.

 

×